Magatru

Disalin dari: Kumpulan Tembang Pupuh Sakainget, disusun oleh: H. Iding Suwardi

  1. Peuyeum sampeu dagangan ti Rancapurut, dijual dua saduit, dibungkusan daun waru, dituruban daun jati, katuangan anu ompong
  2. Emang Emang eta naon ditatanggung, ti tukang wadahna cai, ti hareup dasaran lumur, keleneng panarik duit, mangga ujang ngarot sirop
  3. Nya mangsana ayeuna bela tumutur, ngingetkeun urang sagetih, bongan kasebutna dulur, buruk-buruk papan jati, ku urang kudu diboro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s