TINA JANDELA

Tina jandela urang silih gupayan
Nemu paneuteup deudeuh jeung geugeut
Treup-euntreup
Langit keur lenglang bangun taya kamelang
Ngukir ciptaan tresna jeung asih marengan

Lir nu keur ngimpi
Lir nu keur ngimpi
Gambar lamunan naon geuning nu teu katepi
Lir nu disirep
Lir nu disirep
Geter katineung reureuh rep rerep

Tina jandela urang silih kiceupan
Imut kareueut raga katresna
Padeukeut
Langit keur lenglang jauh tina kamelang
Urang jadikeun galeuh pasini lawungkeun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s