TANJUNG LAYUNG

Tanjung-tanjung nu ieu jungjunan
Gelar tresna nu ngampar dina angkenan
Tanjung-tanjung nu ieu jungjunan
Iuh angin munggaran asih kembaran

Surya candra ngahibaran
Cahyana paselang datang
Surya candra ngagupayan
Cahyana paanggang pulang

Nya didieu manggih imut na lahunan
Nya dideu ngundeur asih na rangkulan
Lungsur dewi kahiangan
Karembong pasieup kembang
Lungsur deui buah ati
Ngalangkang dina kahayang

Hanjakalna waktu ieu henteu lila
Hanjakalna cinta ieu henteu lana
Tanjung ieu-tanjung ieu kiwari ngerikan ati
Mana lagu nu kamari
Mana asih nu geus jadi
Tanjung layung kembang buburan ngarangrangan
Emh, angina peurih meuseuh diri patunggaran

Tanjung-tanjung nu ieu jungjunan
Asih kuring ngarangrangan geus lekasan
Tanjung-tanjung nu ieu jungjunan
Pileuleuyan asih musnah jeung impian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s