SULAYA JANGJI

Hanas diri bungah ati nganti jangji pasinina
Harianeun pasini pegat di jalan duh geuning
Balukarna tina asih malih warni jadi peurih
Impian biheung kasorang hariring ati nu kingkin

Boro diri suka ati nganti jangji ti kamari
Teungteuingeun pasini sapat sa pisan duh geuning
Balukarna tina nineung malih warna jadi pegah
Harepan samar kateang haleuang dada nu raca
Harepan samar laksana haleuang dada nu raca

Duh na kasaha diri
Ngumaha nyalindung kasaha kudu midangdam
Titip diri sangsang badan
Da nu ieu mangrupa hiji lamunan jungjunan
Mangrupa hiji lamunan jungjunan cita-cita pangharepan
Ati kingkin geuning, sulaya nu jadi marga

Duh na kamana diri neangan panglipur
Nitipkeun badan sakujur
Ka saha ngundeur panglipur
Da didieu nu aya wungkul impian geuning
Nganteng wungkul pangharepan nu aya ukur impian
Dada raca sulaya nu jadi marga

Hanas diri bungah ati nganti jangji pasinina
Harianeun pasini pegat di jalan duh geuning
Balukarna tina asih malih warni jadi peurih
Impian biheung kasorang hariring ati nu kingkin

Boro diri suka ati nganti jangji ti kamari
Teungteuingeun pasini sapat sa pisan duh geuning
Balukarna tina nineung malih warna jadi pegah
Harepan samar kateang haleuang dada nu raca
Harepan samar laksana haleuang dada nu raca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s