SARIAK LAYUNG

Sariak layung di gunung
Hiber pasini patepung lawung
Tetep jauh ngawangwang nu dipigandrung
Eeeeeeeeeh ngawangwang nu dipigandrung

Harendong meuhpeuy harideung
Jalan satapak rarambu leuweung
Kumalangkang renghapna nu kapitineung
Eeeeeeeeeh renghapna nu kapitineung

Surya surup layung hibar
Ka tanjakan sawangan diumbar
Geus ngolebat ieung samar-samar
Hariring asihna kapireng ngalalar

Angina tiis di mumunggang
Katitipan harewos kamelang
Tawis deudeuh ieung nu maranti
Sungkeman kaheman
Saranggeuy malati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s