SAGAGANG KEMBANG ROS

Sagagang kembang ros
Tawis pangbakti ka diri
Sulur waleh ti jungjunan
Ieung asih nu welas

Runtuyan harewos
Jangji pasini katampi
Moal weleh mikaheman
Ieung asih nu wening

Sarining kembang
Jatining asih
Jadi angkeuhan deuh urang duaan
Ngaca pangharepan
Panceng kayakinan
Na dasaring ati
Urang duaan

Sagagang kembang ros
Tawis pangbakti ka diri
Sulur waleh ti jungjunan
Ieung asih nu wening

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s