SADAR

Awas kana gogoda
Bahaya ngancam nagara
Awas kana gogoda
Bahaya ngancam nagara
Cing masing caringcing
Pageuhan kancing beurang jeung peuting

Jung indit ka panggung
Ngomean kampong jadi papayung
Na saliring dumadi jeung ati-ati
Sadar boga nagara Indonesia

Masing caringcing,
Masing caringcing,
Masing caringcing, caringcing
Awas siap gerak hey

Riweuh kanceuh teu reureuh
Macikeuh euweuh kaseubeuh
Riweuh kanceuh teu reureuh
Macikeuh euweuh kaseubeuh
Yeuh ulah umangkeuh
Pedah keur seubeuh
Ireug talingeuh
Hoyah ulah sarakah
Saparipolah rucah awunyah

Meugeus ulah rek reueus
Mending ge iceus rancingeus
Meugeus ulah rek reueus
Mending ge iceus rancingeus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s