PURNAMA

Hibar deui purnama hibarna ati
Nyanding kembang malati nu kapiati
Aya asih sumeren dina lahunan
Aya deudeuh gumulung jero tangtungan

Urang teang Enung
Poe ieu gumelar sungkem wawangi
Urang seuseup Enung
Asih suci sumujud sari pangaji

Gelar deui lalakon gelar ayeuna
Nyampak lagu wirahma deudeuh kameumeut
Taman endah dicipta tempat ngabungbang
Tepung teuteup duaan ngundeur kameumeut
Angin lamping Eulis
Ngelus laun harewos beja kiriman

Hayu Enung patembongan
Paheut jangji pangantenan
Hayu Enung patembongan
Paheut jangji pangantenan
Purnama urang nu boga
Ari purnama urang nu nampa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s