PEUTING IEU PANGHAREPAN

Jep, angina entong nyoara
Bongan henteu mawa beja
Teu mawa beja

Geus, bentang entong ngiceupan
Bongan teu mawa titipan
Duh Gusti mawa titipan

Mega anggur geura leumpang
Pek pindingan itu bulan
Duh itu bulan
Bongan neuteup titatadi
Bongan neuteup titatadi
Tapi henteu mawa jangji
Duh teu mawa jangji

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s