MALATI DI GUNUNG GUNTUR

Malati di gunung Guntur
Seungitna sungkeman ati
Bodas sesetra ku rasa
Jadina dina mumunggang
Leuweung larangan

Malati di gunung Guntur
Hanjakal henteu dipetik
Beja geus aya nu boga
Ngahaja melak didinya
Para guriang

yeuna kuring geus jauh
Malati sosoca gunung
Boa geus aya nu metik
Duka ku saha

Kamari jol aya beja
Malati ratna mumunggang
Pajar can aya nu metik
Duka ku naon

Malati di gunung Guntur
Lisan dina panineungan
Na panineungan
Na saha nu baris metik
Kuring mah da puguh jauh
Bieung kadongkang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s