Kasenian

Kasenian miwanda kreasi anyar
Mindeng kamalinaan ku maceuh ramena pasar
Lagam India, senggol Malaya
Dicampur disusun dipirig gamelan Sunda
Sakapeung diibingan, sakapeung dijogedan
Kawih Sunda nyanding musik
Kawih musik ku gamelan
Pelog jeung Salendro
Nyirorot kurang pasaran

Kasenia jalan kalemesan jiwa
Jalan tarahal nanjak, pinuh goda rancana
Nafsu birahi
Jeung leumpeuh yuni
Mun hese dibendung, seni tanwade mateni
Miasih nu keur ngawih
Mieling nu keur ngibing
Lucu karya senina, disambung ku perkenalan
Medan seni musna, diganti ku peperlipan

Kasenian bersifat non komersial
Bukanlah jual beli, tapi perhitungan adil
Ongkos latihan
Ongkos hiasan
Ongkos ini ituh, jumlahna rada lumayan
Ditambah uang saku
Keur lipstik oge perlu
Ongkos keur administrasi, bayar komisi jeung catut
Reka total jendral, cukup keur meuli treuk butut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s