KAKAWIHAN URANG LEMBUR

JALEULEU JA
Jaleuleu ja, tulak tuja eman bay
Seureuh leuweung gog
Jambe kolot bug
Ucing katinggang songsong ngek


SAKENTRUNG
Sakentrung taligung
Pecik pecang
Tete tulak tete wanda
Cir kuciplak dolidoeng

Sakentrung-sakentrung
Sakentrung-sakentrung
Pare hawara ti huma
Ditutu na lisung podok
Trung dug-dug trung dug eng
Trung dug-dug trung dug eng

NYI MANTRI
Nyi Mantri-nyi Mantri
Hayam kate dilulugem
Ta eem – ta eem
Ta em- ta em

TATITUT
Tatitut daun sampeu
Saha nu hitut eta nu ngambeu

EUNDEUK-EUNDEUKAN
Eundeuk-eundeukan lagoni
Meunang peucang sahiji
Leupas eta ku aki
Beunang deui ku nini
Leupas deui ku akina aki-aki
Beunang deui ku ninina nini-nini
Leupas deui ku akina-akina aki-aki
Beunang deui ku ninina- ninina nini-nini
Leupas deui ku akina-akina- akina aki-aki
Beunang deui ku ninina- ninina- ninina nini-nini

OJOK-OJOK
Ojok-ojok uat-uat
Ngarojok anu dibuat
Ojok-ojok aung-aung
Ngarojok anu di saung

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s