BAGEA KEMBANG BALEBAT

Bagea kembang balebat
Di taman mandala putra
Naon bacaeun ayeuna
Maca beurang ku beurangna
Ngaji peuting ku peutingna
Derna papanten
Da hirup ngan sakolebat
Diudag-udag balebat
Ditutur-tutur ku layung
Ngalungsar di perjalanan
Engke atawa isukan
Saha nu terang

3 thoughts on “BAGEA KEMBANG BALEBAT

  1. Abah, punteun abdi bade tumaros,.,.upami Bagea Kembang Balebat teh kawih Kalakay Gupay atanapi sanes???Upami leureus abdi bade ngadownload kawih na dimana y???hatur nuhun sateuacan na.,,,.,.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s