LAIN LAYUNG LAIN LANGIT

Lain ujang lain nyai lain layung-layung langit
Tapi seuneu ngabela-bela ka langit
Kota urang dayeuh Bandung keur dihuru
Emmmmh dibumi hanguskeun
Kusaha kota dihuru
Apan ku bapak sorangan
Anu iklas saba leuweung
Tibatan dijajah deungeun teu suka

Ulah ujang ulah nyai
Ulah bingung-bingung balik
Ayeuna mah pan urang can perlu balik
Kota urang dayeuh Bandung ditinggalkeun
Emmmh rido teh teuing
Kunaon kota ditilar da bongan direbut musuh
Anu rek ngajajah urang
Nu dating ti tanah sebrang Walanda

Hayu ujang hayu nyai
Hayu ngamuk maju jurit
Ayeuna teh pan urang keur perang jurit
Banda urang patekadan
Emmmmh jeung bambu runcing
Keur saha urang berjuang apan keur poe isukan
Lamun hidep geus sawawa
Masing nyaho kecap bangga
Masing nyaho kecap bagja
merdeka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s