KEMBANG IMPIAN

Antara lolongkrang hiji
Urang patebih
Bulan pias eunteup na lalangse kayas
Kaca jandela nu muka
Kaca katresna nu muka
Peuting teh teuing ku jempling
Asih teh teuing ku wening
Pangharepan lir laut nu jero
Teu katepi ku sora panggero
Urang teuleuman ku geter deudeuh duaan
Urang sasaran ku harep jeung pangharepan
Tong teuing ngedalkeun lisan
Urang guneman
Na ciptaan bagja nu keur patembongan
Dasar ti ati ka ati
Hibar jadina pasini
Saranggeuy kembang impian
Sungkeman kana lahunan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s