JUDUL LAGU MANG KOKO

  1. Sagagang kembang ros,
  2. Angin Priangan ,
  3. Purnama,
  4. Tina jandela,
  5. Hariring nu kungsi nyanding,
  6. Wengi enjing tepang deui,
  7. Kembang impian,
  8. Hareupeun kaca,
  9. Bulan Bandung panineungan,
  10. Sariak layung,
  11. Bulan langlayangan peuting,
  12. Asih abadi,
  13. Malati di gunung Guntur,
  14. Imut Malati,
  15. Kalangkang di Cikamiri,
  16. Anggrek japati di Cibodas,
  17. Sulaya jangji,
  18. Salempay sutra,
  19. Bagea kembang balebat,
  20. Longkewang,
  21. Sadar,
  22. Malati di gunung Guntur,
  23. Reumis beureum,
  24. Kembang tanjung panineungan,
  25. Lain layung-layung langit,
  26. Bali geusan ngajadi,
  27. Arwah pahlawan,
  28. Pangungsi balik,
  29. Baju hejo,
  30. Invalid,
  31. Cinta nusa,
  32. Di langit Bandung bulan keur mayung,
  33. Longkewang,
  34. Tanjung,
  35. Jalir,
  36. Kasenian,
  37. Sekar catur,
  38. Ngalamun,
  39. Angin burit,
  40. Salam manis,
  41. Peuting ieu pangharepan,
  42. Jali-jali,
  43. Hujan poyan di Galunggung,
  44. Sumedang larang,
  45. Dasi hideung,
  46. Pileuleuyan,
  47. Wengi enjing tepang deui
  48. Bungur Mumunggang Priangan
  49. Hamdan
  50. Indung
  51. Karatagan Pahlawan
  52. Kasenian
  53. Lalaki Pajajaran
  54. Sunda Jaya
  55. Tina Jandela

2 thoughts on “JUDUL LAGU MANG KOKO

  1. sunda leubeut ku kabudayaan nana….,,ciri bangsa nu unggul budi pekertina ti bangsa laina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s