JALIR

Tuh panon poe saksina
Jeung alam katut eusina
Malah bentang anu tebih
Baranang gigireun bulan
Pada milu mencrong melong
Kabeh pada nyaraksian
Pada milu mencrong melong
Kabeh pada nyaksian
Duh Gusti pada nyaksian

Basa manehna keur wakca
Ngedalkeun eusi hatena
Kuring kapaksa percaya
Masrahkeun raga jeung nyawa aduh

Hate jeung eusina, aduh
Walungan duh jadi saksina
Jadi saksina

Hate jeung eusina, aduh
Walungan duh jadi saksina
Jadi saksina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s