IMUT MALATI

Imut malati
Wengi tadi geuningan patepang deui
Nu kapiati
Ti kapungkur jungjunan dianti-anti

Imut malati
Malatina duh geuning kantun ranggeuyna
Nu kapiati
Kalangkangna jungjunan kantun waasna

Ti gunung putri
Sareng saha salira lungsur ka landeuh
Lagu kamari
Ngagalindeng lalakon gending kadeudeuh

Najan sakedap jorelat
Tunjung balebat
Estu mo hilap
Karaos matak tibelat
Ku henteu terang mulihna
Ku henteu terang mulihna
Eeh naha iraha

Najan mung imut
Sakilas sakilat ilang
Tansah kairut
Hanjakal teu sering tepang
Ku henteu terang leosna
Ku henteu terang leosna
Eeh geuning kamana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s