HAREUPEUN KACA

Hareupeun kaca ngajanteng salila-lila
Roman alum urat duka atra narembongan
Hareupeun kaca sagala nu karandapan
Lalakon ka tukang-tukang nungtut daratang

Reueuk rumeuk dina eunteung
Semu keueung semu nineung
Jiwa awaking nyarita jiga nu nganaha-naha
Duh ieung geuning jiga nu nganaha-naha
Bejakeun deudeuh bejakeun, rumasa geus katalimbung

Hareupeun kaca sagala nu karandapan
Lalakon ka tukang-tukang nungtut daratang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s