HANEUT POYAN DI GALUNGGUNG

Haneut poyan di Galunggung
Kembang gunung adu manis
Ieung adu manis
Teu apal kabeh ngarana
Kabeh pada boga warna

Kembang koneng itu naon
Kembang ki pait apanan
Kembang bodas eta naon
Kembang kirinyuh geuningan
Kebang ungu, kembang ungu itu naon
Kembang ki naon
Kembang ki naon teu terang

Haneut moyan nyungging bumi
Kalangkang kakayon leuweung
Ieung kakayon leuweung
Leuweung mana di Galunggung
Leuweung kuring nu maranti

Hujan poyan di Galunggung
Widadari turun manis
Ieung, turun manis
Teu apal kabeh ngarana
Tapi pada boga warna

Sora galindengna saha
Sora Nawang Wulan tea
Sora hariringna saha
Sora Nawang Sasih tea
Haleuangna sora haleuangna saha
Nawang naon, sora Nawang naon tea

Hujan poyan nyungging langit
Katumbiri nutug lewi ieung nutug leuwi
Leuwi mana di Galunggung
Leuwi kuring nu maranti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s