DI LANGIT BANDUNG BULAN KEUR MAYUNG

Jangjang peuting geus ngalingkup
Ngarungkupan dayeuh Bandung
Anu hibat sinar lampu
Panto ati geus narutup
Mipindingan kawih asih
Anu halon tur halimpu

Geus paanggang geuning urang pajauh
Rek ka saha diri, nyungkem nyaluuh
Nu diungsi geuning nu diteangan
Duh ieung, teu tembong-tembong
Geuning taya ngiberan

Di lalangit-langit Bandung
Ngempur hurung bulan keur mayung
Di lelemah-lemah bandung
Kapidangdung-kapidangdung
Diri dirungrung

Di lalangit-langit Bandung
Ngempur hurung bulan keur manggung
Dilelemah-lemah Bandung
Kapidangdung-kapidangdung
Diri ditundung

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s