DASI HIDEUNG

Deuh kewes pantes dasi hideung
Dianggo resepsi ngahudang panyari
Eeeeeh
Dasi hideung meulit beuheung
Pasieup diulik
Kumis nu ngajentrik
Dasi hideung dasi hideung
Kakesangan moal buru-buru layu
Nawar beca rumpu rampa
Ari dasi hideung diasupkeun kana saku

Deuh sederhana dasi hideung
Kamejana bodas katembongna nyacas
Eeeeh
Dasi panambah kaludeung
Campur jeung nu gandang
Ngobrol jeung nu lenjang
Dasi hideung dasi hideung
Mun hareudang dilaan di tempat huni
Di nu rame moal hese
Gura-giru dasina dipasang deui

Deuh payus lucu dasi hideung
Dina ka ondangan dina kasenian
Eeeeeh
Dasi panjang numpang beuteung
Kamejana hejo moho ka nu nenjo
Dasi hideung dasi hideung
Dasi panjang cangreudna gampang molonyon
Mun keur kaweur leungit beubeur
Dasi hideung dipake beungkeut pantalon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s