BULAN BANDUNG PANINEUNGAN

Mun sareupna geus mimiti
Katembong nyimbutan Bandung
Angina Lembang heurin laun ngabubuhan
Langit mayung bulan beukah
Mangkat hiji lagu kedaling katineung ati

Mun kareta pang ahirna
Geus anjog ka kota Bandung
Sinyal beureum malang deui ngahalangan
Kota hurung bentang ngiceup
Ngaleut hiji lagu kedaling kasmaran pikir deueuh
Harewos peuting marengan hiji lamunan
Bulan di langit Bandung nyaangan pangimplengan
Langit isukan angger biru
Nya Eulis da angger biru
Bulan di langit Bandung nyaksian panineungan
Kembang mawar angger beureum
Nya Eulis ku angger beureum

Mun radio geus karungu
Nembongkeun lagu pamungkas
Mirig sora anca halon
Pileuleuyan peuting cicing
Kota jempling
Jerit hiji lagu kedaling
Kakeueung hate aduh

Mun balebat geget rinet
Geus hibar wetaneun Bandung
Angin nonggoh lalaunan muru Lembang
Bulan surup langit biru
Tamat hiji lagu harepan
Tembong ngalangkang aduh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s