ANGIN PRIANGAN

Seungit angin Priangan
Ngusapan embun-embunan
Duh embun-embunan
Hawar-hawar reureundahan
Ngahariring, ayun ambing ayun ambing

Seungit angin kayangan
Sumerepna lelembutan
Duh na lelembutan
Hawar-hawar reureundahan
Ngahariring, eling-eling mangka eling

Dengkleung dengdek
Dengkleung dengdek
Sisi lamping
Anu dewek, enya anu kuring
Tanah wasiat tanah duriat
Anu matak tibelat nya rarasaan

Dengkleung dengdek
Dengkleung dengdek
Sisi lamping
Anu dewek, enya anu kuring
Tanah katresnan jati sarakan
Anu tetep marengan nya rarasaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s