ANGIN BURIT

Angin burit nu reureundahan

Ngarangkul kembang ros layu

Lir anu sungkan papisah

Jeung kakasih

Pangancikan raga jeung sukma

Angina burit nu reureundahan

Ngarungrum kembang ros lesu

Lir anu sungkan paturay

Jeung pupujan pamuntangan raga sukma

Angin burit ngahiliwir

Ngarungrum ngarangkul puspa endah

Lir nu sungkan papisah

Angin burit ngahiliwir

Ngarungrum ngarangkul puspa endah

Lir nu sungkan papisah

Keur beurang panas ngabetrak

Kembang ros diancam tumpur

Uyuhan kuat nadahna

Najan hirup nandang peurih

Keur beurang panas ngabetrak

Kembang ros diancam tumpur

Uyuhan kuat nadahna

Najan hirup nandang peurih

Angin burit ngahiliwir

Ngarungrum ngarangkul puspa endah

Semu sungkan papisah

Angin burit ngahiliwir

Ngarungrum ngarangkul puspa endah

Semu sungkan papisah

Angin burit ngahiliwir

Ngarungrum ngarangkul puspa endah

Semu sungkan papisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s